Έπιπλα Νεράντζης

Είμαστε μια οικογενειακή επιχείρηση .
Εξιδεικευόμαστε στις κατασκευές επίπλων.

Η επιχείρησή “Νεράντζης” η οποία βρίσκεται στην Λάρισα, δραστηριοποιείται από το 1975 με την κατασκευή και το εμπόριο επίπλων, προσφέροντας έπιπλα υψηλής ποιότητας και αισθητικής σε ανταγωνιστικές τιμές.

Έχοντας αναλάβει εδώ και αρκετά χρόνια η 2η γενιά, με τέχνη, μεράκι και πολύ αγάπη συνεχίζουμε να δημιουργούμε και να προσφέρουμε λειτουργικές κουζίνες, εργονομικές ντουλάπες, κομψά έπιπλα για το σαλόνι, την τραπεζαρία, την κρεβατοκάμαρα, το παιδικό δωμάτιο καθώς και έπιπλα για τον εξωτερικό χώρο της οικίας ή του επαγγελματικού σας χώρου.

Επιπλέον χάρη στην μακροχρόνια πορεία μας στο χώρο, μπορούμε να δημιουργήσουμε οποιοδήποτε έπιπλο επιθυμείτε για τον χώρο σας, στο στυλ και στο ύφος που επιθυμείτε.

Επίσης κατασκευάζουμε έπιπλα για ξενοδοχεία και επιχειρήσεις εστίασης.

Εσείς μας λέτε αυτό που φαντάζεστε για τον χώρο σας και εμείς φροντίζουμε ώστε να το κάνουμε πράξη, σκεπτόμενοι πάντα την λειτουργικότητα, το αισθητικό αποτέλεσμα και την πλήρη ικανοποίησή σας.

Εσείς ρωτάτε , εμείς απαντάμε

Ακολουθούν ορισμένες απαντήσεις στις ερωτήσεις που λαμβάνουμε περισσότερο σχετικά με τις υπηρεσίες μας.

 

Η επιχείρηση μας  μας μπορεί να υλοποιήσει οποιαδήποτε ξύλινη  κατασκευή, αρκεί να να μας δείξετε το σχέδιο που θέλετε.

Τα έπιπλα κατασκευάζονται στις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις μας , που βρίσκονται στην οδό Βόλου 123 στη Λάρισα.

Για ειδικές  παραγγελίες ο χρόνος παράδοσης προσδιορίζεται κατόπιν επικοινωνίας με την επιχείρησή μας.

Οι τρόποι πληρωμής είναι με τη χρήση χρεωστικής-πιστωτικής κάρτας, κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό είτε με εξόφληση μετρητοίς στην επιχείρησή μας.

Η μέτρηση του χώρου σας είναι απαραίτητη ώστε να έχετε ακριβή προσφορά από την επιχείρησή μας  & στην γρήγορη έναρξη της παραγγελία σας. 

Μπορείτε να μας στείλετε on-line μέσω email το σχέδιο της κατασκευής που επιθυμείτε και να σας στείλουμε την προσφορά.  Επίσης, μπορείτε να έρθετε από το κατάστημα μας για την έναρξη της παραγγελίας σας.

Η μεταφορά των επίπλων  είναι δωρεάν εντός του νομού Λάρισας. Σε διαφορετική περίπτωση εξαρτάτε από την παραγγελία.